5.6.2016                                                    Sešli jsme se v počtu tak akorát (byla sváča pro všechny) a pokosili léta zanedbávaný                                                                           luční sad na Levém  Hradci. Třešňovka nádherně prokoukla a zve k pikniku pod stromy obsypanými ovocem. Díky všem sekáčům i sekačkám, Městu Roztoky za záštitu, Technickým službám za konťáky a Medové kavárně za Zirtec.                                                                                                                                                                 Tady je fotogalerie

Máte rádi trávník "Na ježka"? Nemáte rádi globální oteplování, smrádek benzínu a jekot sekaček?

Kurz práce s ruční kosou je jednoznačně akce pro Vás!

Přijdťe si rozhýbat klouby, protáhnout svaly a pomozte nám pokosit leta zanedbávané louky na Levém Hradci.

Pod vedením zkušených sekáčů se naučíme teórii i praxi umění práce s nástrojem, který tisíci lety uživatelského testování došel dokonalosti.

Vlastníkům kos bude jejich technika odborně seřízena, těm, kteří kosy nevlastní, budou tyto zapůjčeny.

Čas: 9:30 - 16:00

Kde: Levý Hradec, Roztoky u Prahy

Spojení

bus 340 z Praha, Dejvická do zastávky Levý Hradec

vlak z Praha Masarykovo nádr. do Roztoky - Žalov

Více info: 608 106 643, tom.tady@gmail.com

S sebou: pevnou obuv, kosy, hrábě, oblíbené rukavice, máte - li

Kursovné: 150 Káče na sekáče

Rezervace vhodná!                                                                             Bude to ostrý!!!