Podpoře sportu, volnočasových aktivit a mimoškolního vzdělávání dětí i kultuře se v Roztokách s nasazením věnuje velké množství dobrovolníků i profesionálů. Popelkou zatím tak trochu zůstávala příroda, respektive její ochrana. V blízkém okolí Roztok se přitom zachovaly unikátní prvky krajiny hostící cenné přírodní druhy, místa s vysokou biologickou, estetickou a kulturní hodnotou. Bylo by škoda, kdyby zanikla z nedostatku naší pozornosti.

Systematická dlouhodobá ochrana  přírody a krajiny se ale neobejde bez vysokých časových a finančních nákladů, budeme tedy velice rádi, když nás v naší snaze podpoříte.

Pomoci můžete
  • zapojením jako dobrovolníci v rámci jednorázových brigád, firemních teambuildingů, dílen (jako byla například tato), nebo při realizaci našich dlouhodobých projektů
  • finančním příspěvkem poskytnutým na podporu činnosti spolku, nebo vázaným na konkrétní aktivitu či projekt. Číslo účtu, na který můžete Váš příspěvek poslat je 115-2761980217/0100
  • zakoupením produktů našeho hospodářství

Pokud je Vám naše snaha sympatická, dejte nám vědět. Najdeme způsob spolupráce, který potěší Vás, nás a především krajinu samotnou.